· 

Virtuele Stadion Beleving NAC Breda

Dat Virtual Reality een enorme toevoeging kan betekenen voor beleving en beïnvloeden van het voorstellingsvermogen mag duidelijk zijn. Eén van de betaald voetbalclubs in Nederland die dat goed heeft begrepen is NAC Breda. In januari zullen ze een eigen Virtual Reality app lanceren met de NAC Breda Virtual Reality Stadion Experience. Deze Experience is bedoeld voor sponsoren en potentiële businessclub leden en laat beelden zien waar je normaliter niet komt. De kleedkamer, op het veld, in de spelerstunnel en meer. Daarnaast omvat de Experience diverse VR beelden van activiteiten die de Business Club organiseert en hoe het 'avondje NAC' beleeft kan worden. Kortom in 5 minuten een Virtuele beleving die direct duidelijk maakt welke ambiance er is.

 

Wilt u ook uw organisatie of sportclub virtueel laten beleven?