· 

Leeroplossingen in uw eigen Virtual Reality Platform!

Leren en ontwikkelen is steeds meer dynamisch aan het worden. We leren altijd, overal en met elkaar!

 

Technologie speelt een grote rol in de vormgeving van leertrajecten en beschikbaarheid van kennis.

 

Met de komst van Virtual Reality is er een innovatieve leertechnologie, die een grote invloed heeft op het ervaren van situaties en het vormgeven van een Blended leerlandschap.

 

Waarom wachten we op een situatie in de praktijk terwijl we hem zelf al virtueel kunnen creëren?  Mensen al in een 'veilige' situatie kunnen voorbereiden op de weerbarstige praktijk.

 

Virtual Reality Learning is de specialist om integratie van Virtual Reality binnen leren en ontwikkelen.

We hebben verschillende mogelijkheden om aan te sluiten op uw behoefte. Bent u een organisatie en wilt u bijvoorbeeld een virtuele ontruimingsoefening of awareness training verzorgen voor al uw medewerkers dan kunt u met een small pakket al goed uit de voeten. Bent u een opleidingsinstituut en verzorgd u meerdere opleidingen waarin u Virtual Reality wilt integreren kunt u kiezen uit een groter datapakket. Ook bestaat de mogelijkheid om uw klanten te voorzien in een eigen look and feel. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Uw budget en doel bepaalt uiteindelijk wat voor u het grootste rendement heeft. Neem voor een advies en uw mogelijkheden contact met ons op. 

U kunt de mogelijkheden en tarieven ook bekijken op onze site. Deze vindt op onze home pagina en dan onder het kopje Tarieven Virtual Reality App.

 

Wacht niet tot de situatie u overkomt maar beleef vandaag virtueel wat u morgen echt kan overkomen!

 

Mocht u meer willen weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen neem dan met ons contact op.