· 

Ik zie, ik hoor, ik voel, ik beleef, ik leer!

Ik zie, ik hoor, ik voel, ik beleef, ik leer!
Ik zie, ik hoor, ik voel, ik beleef, ik leer!

Virtual Reality wordt gezien als the next level medium en gaat naar verwachting veel invloed krijgen op ons leven. Ook voor opleiding en training biedt de techniek in diverse opzichten veel mogelijkheden. We brengen mensen in realistische virtuele situaties om de leerervaring op gedragsniveau krachtiger te maken en groter zichtbaar leereffect te bereiken.

Wij ontwerpen leertrajecten passend binnen de leercultuur en mogelijkheden van de organisatie. Door onze innovatieve moderne methodieken zijn we in staat een leeromgeving te creëren die past in de huidige tijd.

Wat kan u van ons verwachten:

  • Onderzoek en advies. Heeft u een organisatievraagstuk over presteren en resultaat behalen. Wij ondersteunen u bij het bepalen van de koers.
  • Maatwerk opleidingen. Opleiden op het juiste moment, juiste plaats en met duidelijke doelstellingen. Wij doen meer dan een kunstje.
  • Praktisch trainen. Leren door realistisch ervaren. In de juiste omgeving en met de juiste middelen. 
  • Realistisch oefenen. Toepassen in de eigen context of gesimuleerd naar realiteit en werkelijkheid zorgt voor directe transfer. Dit doen we o.a.met Virtual Reality.

Wij begrijpen dat het gevoel goed moet zijn bij het traject wat voor u ligt. Neem gerust contact op. En we kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij leveren trajecten van A tot Z naar uw wensen.