Onze Virtual Reality Diensten

Om samen te komen tot de beste Virtual Reality beleving kunt u bij ons terecht voor verschillende diensten. Omdat we vanuit didactisch oogpunt begrijpen dat Virtual Reality een middel is om bepaalde doelstellingen te bereiken denken we graag mee over hoe Virtual Reality vanuit leerperspectief het beste vormgegeven kan worden.

Virtual Reality Platform

In ons Virtual Reality CMS kunt u  een Virtuele Leeromgeving creëren voor al uw studenten, medewerkers of cursisten. De mogelijkheden zijn eindeloos om leren modern vorm te geven. Onze verschillende datapakketten zorgen voor veel flexibiliteit. Zo kunt u meerdere klanten bedienen maar ook verschillende leerobjecten als onderdeel van een opleiding of leergang plaatsen. 

Virtual Reality Solution

Wilt u samen kijken hoe Virtual Reality Learning van betekenis kan zijn binnen uw organisatie? We gaan graag met u in gesprek om te bekijken waar de kansen en mogelijkheden liggen. Met onze opleidingskundige adviseurs komen we samen tot de juiste keuze. Wilt u Virtual Reality eenmalig of juist als middel om uw leertrajecten nog meer te blended. We kijken samen kritisch naar de mogelijkheden.

Virtual Reality Creation

Wilt u content laten maken en scripten? Samen met onze specialisten bepalen we de doelstelling, benodigde middelen en materialen en ontwikkelen we het didactisch script. Wat is de leeropbrengst? Wij maken HQ content om in uw app te plaatsen en kijken samen wat er nodig is om de content te brengen tot de eindgebruiker. Ons uitgangspunt: Een zo groot mogelijk bereik tegen zo laag mogelijke kosten. 


Virtual Reality Training

Wilt u het CMS leren gebruiken en eigen medewerkers of misschien uzelf opleiden in het ontwikkelen van virtuele leerpaden? Tijdens de driedaagse Train de Trainer leert u alle ins en outs van het systeem en kunt u na afloop zelf content maken en ontwikkelen. Voor opleidingsinstellingen een ideale uitgangssituatie want voor iedere les bent u zelf in staat content toe te voegen of te vervangen. 

*alleen mogelijk in combinatie met een VR app voor minimaal 2 jaar. 

Virtual Reality Character

Stel uzelf voor dat u voor uw medewerkers sommige situaties wil trainen met gebruik van Virtuele karakters.  Met onze virtuele karakters maken we het mogelijk om Virtueel te trainen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan agressie, geweld, klantcontact en meer. Met virtuele karakters (opgenomen in uw eigen organisatie) hoeft u niet meer te wachten op de acteur maar kunt u iedereen dezelfde situatie voorschotelen.

Virtual Reality Safety

Laten we eens gek doen. Als u medewerkers of bezoekers van uw organisatie bekend wil maken met bijvoorbeeld uw veiligheidsprotocol en regels kunt u dat verstrekken in een folder of u doet het anders door een virtuele beleving. De mensen zijn al op uw terrein en kunnen beeldvormen zonder dat u risico loopt. De Virtual Reality Safety is speciaal voor alle veiligheid gerelateerde vraagstukken en trainingen.