Learning · 20. februari 2018
Virtual Reality zien we op allerlei plaatsen terugkomen ter ondersteuning van diensten. Binnen onze branche zijn we actief aan het experimenteren met VR als toepassing op het gebied van leren. In deze blog blikken we terug en vooruit op basis van onze Lessons Learned.

Awareness · 31. januari 2018
Ik zie, ik hoor, ik voel, ik beleef, ik leer!

Learning · 26. januari 2018
Bij onze Blended Action Learning maken we gebruik van Virtual Reality. Virtual Reality binnen opleidingen is een absolute aanvulling om leren en ervaren nog realistischer te maken.

Awareness · 19. januari 2018
Met Virtual Reality in video wordt het mogelijk om medewerkers onder verschillende omstandigheden te laten trainen. Juist door de zintuiglijke beïnvloeding wordt het mogelijk om de beleving nog meer naar de realiteit te brengen.

Awareness · 18. januari 2018
Wilt u uw eigen Virtual Reality Learning Platform. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Learning · 10. januari 2018
Leren en ontwikkelen is steeds meer dynamisch aan het worden. Technologie speelt een grote rol hierin. Virtual Reality kan u virtueel situaties laten ervaren.

Therapy · 10. januari 2018
In een denkbeeldige wereld maken de kinderen stap voor stap de voorbereidingen mee van de operatie. Terwijl ze letterlijk 360 graden rond kijken in de wacht-, operatie-en uitslaapkamer leggen een virtuele verpleegkundige en een virtuele anesthesioloog uit wat er gaat gebeuren: van het plakken van de elektroden op borst tot het inbrengen van het infuus.

Awareness · 29. november 2017
De Efteling presenteert volgend jaar een virtual reality-versie van de populaire attractie Droomvlucht. De toevoeging is bedoeld voor rolstoelers en andere invalide bezoekers. Zij kunnen Droomvlucht momenteel niet ervaren vanwege veiligheidseisen. Daar komt in 2018 verandering in.

Learning · 21. november 2017
Volgens deskundigen kunnen lessen veel beter worden als leraren meer moderne technologie gebruiken. Virtual reality-brillen bijvoorbeeld. Milou van het Zapp Weekjournaal gaat langs bij meester Jasper. Hij is een van de weinige leraren die veel nieuwe dingen gebruikt tijdens zijn lessen.

Safety · 18. november 2017
Veiligheidscentrum Limburg kiest voor een integratie van Virtual Reality in hun veiligheidsopleidingen.

Meer weergeven